פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת

יוסי ברויער Comments Off on פאפ קייקס • מתוך ניחוחות השבת
10:18
28.04.24
אבי יעקב No Comments on מי יככבו בקרוב במדורי ה'מאורסים'? בעוד שעות תוכלו לדעת

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ניחוחות של שבת עולים מהמטבח, ואת מחפשת משהו טעים נוסף לכבוד השבת. מירי זורגר ויעל איבר מציעות לך, הצעה להגשה.

מצרכים

  • 2 תבניות אינגליש שלעוגת  כושי בחושה טחונות במעבד מזון

לקרם

  • 4 כפות קקאו
  • 1 1/2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 200 גר' מרגרינה
  • 3 חלמונים
  • 3 כפיות קפה נמס
  • 3 כפות ליקר שוקולד

לציפוי

  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 גר' קצפת צמחית
  • 2 כפות גלוקוזה
  • 1/2 כוס מים

לקישוט

  • סוכריות צבעוניות וכו',

אופן ההכנה

  • בשלי בסיר קקאו סוכר ומים והביאי לרתיחה
  • הסירי מהאש והוסיפי מרגרינה
  • ערבבי עד להמסה מלאה
  • העבירי למעבד מזון והוסיפי את שאר המצרכים ועבדי למסה אחידה
  • הוסיפי אל  הקרם לאט את פירורי העוגה ועבדי למסה של בצק
  • כדררי  כדורים במשקל 30 גר וסדרי על מ גש מרופד בניר אפיה
  • תקעי בכל כדור מקל של סוכריה  והכניסי למקפיא לחצי שעה

הכנת הציפוי

  • המיסי שוקולד וקצפת וערבבי למסה חלקה
  • הוסיפי את שאר המצרכים ועבדי היטב למסה  נוזלית
  • אם המסה עדין מאוד סמיכה הוסיפי עוד מעט מים
  • טבלי כל כדור בציפוי וטבלי בסוכריות או בכל קישוט אחר
  • הניחי על נייר אפיה והקפיאי ל 10 ד'
  • עטפי בשקיות צלופן והגישי



0 תגובות